III Konferencja „Chirurgia 2012 – co nowego?”

Rejestracja

PHIN Consulting
Częstochowska 63
93-121 Łódź
tel. 42 66 111 99
e-mail: szkolenia@phin.pl
strona www: www.phin.pl

Termin i miejsce

30−31.03.2012 − Centrum Kliniczno-Dydaktyczne UM w Łodzi, Pomorska 251, Łódź, woj. łódzkie

Komitety

Przewodniczący komitetu organizacyjnego:
Prof. dr hab. n. med. Adam Dziki
Przewodniczący komitetu naukowego:
Prof. dr hab. n. med. Adam Dziki

Organizatorzy

PHIN Consulting
Częstochowska 63, 93-121 Łódź
tel. 42 66 111 99
e-mail: szkolenia@phin.pl
www.phin.pl

Towarzystwo Chirurgów Polskich
pl. Hallera 1, 90-647 Łódź
tel. 42 639 30 42
e-mail: biuro@tchp65.pl
www.tchp.pl

Tematyka

Szanowni Państwo,

Mam olbrzymią przyjemność zaprosić Państwa na Konferencję "Chirurgia 2012 - co nowego?", która odbędzie się w Łodzi w dniach 30-31 marca 2012 r.

Jest to już trzecia konferencja z tego cyklu, ciesząca się wśród polskich chirurgów coraz większym zainteresowaniem. Jest ona też jedyną okazją do zapoznania się w ciągu dwóch dni kongresowych z osiągnięciami chirurgii ogólnej całego ubiegłego roku.

Wykładowcami będą najwybitniejsi specjaliści z ponad dwudziestu dziedzin zabiegowych (chirurgii żołądka, trzustki, wątroby i dróg żółciowych, jelita grubego, gruczołów dokrewnych, przepuklin i in) . Jestem przekonany, że każdy z Państwa będzie miał możliwość poszerzenia swojej wiedzy o nowości, które dotyczą jego codziennej praktyki.

Gościem honorowym będzie Profesor Markus Büchler, Prezes Towarzystwa Chirurgów Niemieckich i Kierownik Kliniki Chirurgii Uniwersytetu w Heidelbergu, wybitny chirurg i naukowiec.

Mam nadzieję, że konferencja spełni Państwa oczekiwania zarówno dotyczące programu naukowego jak i przygotowanych imprez towarzyszących.

z wyrazami szacunku,

prof. dr hab. n med. Adam Dziki
Przewodniczący Komitetu Naukowego III Konferencji „Chirurgia 2012 – co nowego?”

Specjalizacje

Chirurgia klatki piersiowej, Chirurgia naczyniowa, Chirurgia ogólna, Chirurgia onkologiczna

Dodatkowe informacje

Rejestracja: http://www.conowego.org/